fredag 28. oktober 2011

Cinema 4D

8. Nå tar du å flytter kameraet nesten helt inntil grensen slik du føler det ser best ut. Så er det innstillingene som skal endres. Gå inn på render setting og sett på Global Illumination. Sett dermed på best quality i Anti-Aliasing. Nå kan du rendre bildet og slik var resultatet mitt. 
7. Lag noen flere materialer og da gjerne noen sorte farger. Bestem hvilke verdier innenfor Color selv bare de minnet om noe sort. Så kan Reflection slås på og legg da til en nye fresnel med sort-hvit gradient. Sett dette meterialet på de tre kloner layerne.
6. Nå skal vi putte inn de små kulene i midten av hullene. da tar du fram enda en kloner og gjør det samme som på den første. Bare noe mindre på størrelsen. Her skal Distribution endres til polygon senter. Nå er ser det slik ut som på bildet under. 
5. Ta fram enda en kloner og gjør det samme bare med et sylinder denne gangen. Etter du har linket den store usynlige kulen til objekt linken, går de litt videre ned og endrer Distribution til edge. Etterpå tilpasse du bare tykkelsen og lengden etter hva som passer best. 
4. Sett inn en kloner mograph og lag en ny kule, bare mye mindre. plasser kulen under kloner og endre innstillingene på denne. Mode til objekt og dra layeren hvor hoved spheren er til objekt vinduet.  
3. Ta i innstillingene et nytt materiale og gjør den nesten usynlig. Transparency tar du 85% brightness og 1 i refraction. Reflection setter du til en fresnel med gradient. Kryss av specular. Legg dette på hoved kulen.
2. Lag en kule med noe rundt 1000 i størrelse og 24 segments. plaser den midt på, foran kameraet.
1. lag en bakgrunn med en farge, hvilken farge du velger er uviktig. Plasser den loddrett mot kameraet. legg til et eller to spotlight så det ser bedre ut og så det gi refleksjon på kulene etterpå.

3 kommentarer:

  1. Stilig bilde. :)

    Kan du skrive litt mer om hva du jobber med, prosess, hvordan du går frem, problemer du støter på, hva som inspirerer deg, linker til tutorials du følger, etc? Kjenner at jeg blir nysgjerrig når jeg ser bildene og vil høre historien bak.. :)

    SvarSlett
  2. Jeg tenker at bildene dine viser en kreativ utvikling du er inne i. Enig med Camilla at du må sette ord på hva som skjer i prosessen. På den måten blir det enklere for oss å vurdere arbeidet ditt. Vi ønsker oss naturligvis at du går for "høy måloppnåelse", og da må du tråkke til med litt analyse og tekniske detaljer, design, komposisjon og så videre. Vis oss hva du kan!

    :) Annicken

    SvarSlett
  3. Dette var et veldig beskrivende innlegg og flott at du la til mer om prosessen din. :) Det endelige bildet er stilig og jeg liker komposisjonen. (pst: pass på at signaturen din har nok kontrast til bakgrunnen, den forsvinner litt nå).

    SvarSlett