søndag 27. november 2011

Utplassering

Alt som blir postet her på denne bloggen er bare arbeid jeg har laget for å utvikle mine kunnskaper innenfor ulike programvarer. Som dere kan se, går det i hvert fall framover. På min søke etter utplassering har det vært mange avslag, som har ført meg til bare noen få igjenværende firmaer. Snowcastle har vært et av de firmaene jeg har jobbet mest med å få utplassering i, men det viser seg at de har en litt travel periode foran seg. De mener det er større sjanse for utplassering hos dem nærmere nyttår. Jeg skal visstnok fortsette å ringe dem neste uke om mulige endringer.

Ved siden av å søke etter utplassering, jobber jeg nå en å modellere en egen figur i Maya Autodesk. Dette kommer til å ta litt tid siden det er noe nytt for meg, men regner med å bli ferdig før juletider.  

fredag 28. oktober 2011

Cinema 4D

8. Nå tar du å flytter kameraet nesten helt inntil grensen slik du føler det ser best ut. Så er det innstillingene som skal endres. Gå inn på render setting og sett på Global Illumination. Sett dermed på best quality i Anti-Aliasing. Nå kan du rendre bildet og slik var resultatet mitt. 
7. Lag noen flere materialer og da gjerne noen sorte farger. Bestem hvilke verdier innenfor Color selv bare de minnet om noe sort. Så kan Reflection slås på og legg da til en nye fresnel med sort-hvit gradient. Sett dette meterialet på de tre kloner layerne.
6. Nå skal vi putte inn de små kulene i midten av hullene. da tar du fram enda en kloner og gjør det samme som på den første. Bare noe mindre på størrelsen. Her skal Distribution endres til polygon senter. Nå er ser det slik ut som på bildet under. 
5. Ta fram enda en kloner og gjør det samme bare med et sylinder denne gangen. Etter du har linket den store usynlige kulen til objekt linken, går de litt videre ned og endrer Distribution til edge. Etterpå tilpasse du bare tykkelsen og lengden etter hva som passer best. 
4. Sett inn en kloner mograph og lag en ny kule, bare mye mindre. plasser kulen under kloner og endre innstillingene på denne. Mode til objekt og dra layeren hvor hoved spheren er til objekt vinduet.  
3. Ta i innstillingene et nytt materiale og gjør den nesten usynlig. Transparency tar du 85% brightness og 1 i refraction. Reflection setter du til en fresnel med gradient. Kryss av specular. Legg dette på hoved kulen.
2. Lag en kule med noe rundt 1000 i størrelse og 24 segments. plaser den midt på, foran kameraet.
1. lag en bakgrunn med en farge, hvilken farge du velger er uviktig. Plasser den loddrett mot kameraet. legg til et eller to spotlight så det ser bedre ut og så det gi refleksjon på kulene etterpå.

fredag 26. august 2011

cinema 4D

Jeg fortsetter å eksperimentere med 3D konstruksjoner. Jeg kommer til å fortsette å poste flere av mine arbeid på bloggen min. Er noen interesserte, så føl fri til å kommentere. Her er det bildet jeg har jobbet med den siste uken som jeg er litt stolt av.


mandag 22. august 2011

fredag 19. august 2011

cinema 4D

Her er noe jeg konstruerte de siste dagen av sommerferien.

Første blogg innlegg

Nå her jeg utformet en særegen og enestående blogg som i samarbeid med Nannestad VGS skal være en ny måte å kommunisere med hverandre på. Mitt formål er å gi dere seere noe å se på og skrive om.

Jeg er Petter Granheim, og jeg er nå offisielt........ en blogger !!!